Færdiglavet rustik kitpvp server

Enkle byggerier og lille rustik landsby

Denne kitpvp server pakke, har hvad det kræver at køre en god funktionel kitpvp server. Det er en god start for dig og vennerne der godt kan lide kitpvp. Den er tænkt til servere med plads til 30 spillere. Dog er der rig mulighed for at udvide mappet. Mappet har temaet rustik, som indebære bjerge, træer og stenhuse, samt flotte bygninger og kreative træer. Detaljerne på dette map er meget enkle og giver derfor et meget interessant rustik design. Der er træhængebro i mellem 2 træer, som giver en fed effekt og gode intense kampe.Plugins på serveren


Scoreboard:

Bliver vist i højre side (Tjek billeder). Scoreboard giver et overblik over hvor mange kills og death du har, samt online spillere på serveren.

Stats:

Gør det muligt at se hinandens statistiker over kills og deaths.

Groupmanager:

Rank system der giver forskellige spiller-ranks samt permissions:
Ejer], [Admin], [Mod], [VIP], [Spiller].

Claims:

Plugin som gør at man ikke kan dræbe hinanden i spawn, samt at man ikke kan droppe i spawn, kun i bytterum og pvp areanen.

Shops:

Mulighed for at sælge/købe forskellige ting i spawn shoppen igennem skilte. (Tjek billeder)

Kits:

Der er lavet kits til de forskellige ranks, sådan at [VIP] har bedre ting end [Spiller].

Combatlog:

Når man er i pvp og man logger ud med det samme, bliver man dræbt på serveren så folk ikke snyder.

Hologram tekst:

Svævende tekst med information, som giver en fed effekt til serveren.

Basale plugins:

Udover disse plugins er der de basale plugins for at køre en minecraft server.

Generel information:


Vi opsætter din server fra start til slut, det vil sige vi opsætter den med de vidste plugins, samt opsætning og claims. Serveren bliver opsat indenfor få timer, dog kan der gå op til 24 timer hvis vi har travlt.

Pakken indebære de viste plugins på siden, samt en passende opsætning til 162kr. Derved også som standard en 512MB ram server til 25kr, som kan ændres i betalingsvinduet. De 162kr. er en engangsbetaling for opsætningen, som derfor kun skal betales ved første registrering. Den månedlige betaling afhænger af hvor mange MB ram du har tilvalgt din server. Som standard koster denne pakke 25kr. i måneden.

Serveren bliver opsat i version 1.8