Betingelser - DragonsPlay.net

Dragonsplay betingelser


Generelt

Disse paragraffer beskriver de vilkår og handelsbetingelser, der gælder ved køb af produkter og ydelser som Dragonsplay.net sælger. Købte servere vil blive oprettet som et abonnement. Dit abonnement vil fortsætte indtil du opsiger dette. Det er dit eget ansvar at opsige dit abonnement på kundesiden samt den automatiske betaling på Paypal eller bank.

Fortrydelsesret

Ved køb hos Dragonsplay.net fraskrives fortrydelsesretten ved øjeblikkelig virkning da forseglingen bliver brudt efter købet. Ved at acceptere disse handelsbetingelser gives der derved samtykke og erkendelse at det er blevet beskrevet og gjort tydeligt opmærksom for brugeren af denne fraskrivelse før betalingen.

Ifølge købeloven har du dog naturligvis forsat reklamationsret såfremt der er fejl eller mangler med dit produkt, og vi vil i sådan et tilfælde gøre vores bedste på at løse dette problem.

Betaling

Alle betalinger der håndteres igennem Paypal, er omfattet af Paypals brugeraftale https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Brugere under 18 år skal have sine forældres eller værges samtykke for at fortage køb. Brugeren bekræfter derfor ved at acceptere disse vilkår og handelsbetingelser, at være fyldt 18 år eller at have sine forældres eller en værges samtykke.

Køber er selv forpligtet til at holde diverse oplysninger korrekte (betalingskort, adresse, mail, mobil, mv.) og opdateret således at Dragonsplay.net kan komme i kontakt med kunden.

Hos Dragonsplay.net er der derved INGEN mulighed for tilbagebetaling.

EULA

Ved køb acceptere Dragonsplay.net automatisk Minecraft EULA på kundens vegne, og påtager sig derfor intet ansvar, hvis kunden ikke overholder Minecrafts EULA’s indhold. Ved købet hos Dragonsplay.net giver vi derfor tilladelse til at acceptere EULA, i den form den foreligger på købs tidspunktet og fremover.

Misbrug

Dragonsplay.net har til en hver tid ret til at lukke serveren. Dette vil dog kun ske i yderste tilfælde eksempelvis hvis vi mener den bliver misbrugt i form af overbelastning, misbrug af vores support, spam mv. Vi har til en hver tid ret til at ændre din ip, dog sker det sjælendt og kun i yderste tilfælde. Vidersalg eller ulovlig vidergivelse af produkter hos DragonsPlay.net er IKKE accepteret, da det strider imod dansk lovgivning.

Oppetid

I tilfælde af de dedikeret maskiner går ned, fraskriver vi os alt ansvar for tab og for hvornår maskinerne er stabile og klar til brug.

Data og DDOS beskyttelse

Som bruger har du selv ansvar for din data liggende på din server. Det vil sige i tilfælde af serveren bliver slettet på grund af misbrug, opsigelse eller manglende betaling er det dit ansvar at have liggende en backup på din computer. Dragonsplay.net står ikke til ansvar for DDos angreb, vi vil dog gøre vores bedste for beskyttelse på alle servere, men vi garanterer ikke at kunne stoppe ALLE hacker angreb.

Support

Som kunde hos Dragonsplay.net, får du gratis support hjælp, vi forbeholder os dog retten til ikke at yde plugin support i visse tilfælde.

Andet

Vi har ret til at ændre, redigere og tilføje paragraffer til vores betingelser når end vi vil. Det er derfor din pligt til at holde dig opdateret med vores betingelser. Nederst på denne side vil der være en dato over hvornår den sidst er blevet redigeret

Færdiglavet kitpvp

Når du køber en færdiglavet kitpvp server bliver den leveret indenfor 24 timer. Pakken indebærer mappet som vist på siden samt plugins som er vist på siden. Alle får samme map, dog kan man nemt selv ændre på det, så det opfylder ens egne behov.

Sælger

Købet foretages hos Dragonsplay.net, som er ejet af GGpVP IVS. Information om sælger er at finde herunder: Dragonsplay.net, er ejet af GGpVP IVS CVR: 37360848 - Petersmindevej 21, 7100 Vejle

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på support@dragonsplay.net

Powered by WHMCompleteSolution