Færdiglavet UHC server

Enestående fuldautomastisk uhc server

Denne uhc server indebære alt hvad man har brug for når det drejer sig om Ultra Hardcore. Den er opsat til dig som gerne vil have muligheden for at starte en god og funktionel uhc server. Serveren er fuldautomatisk og det vil sige når spillet først er begyndt skal du ikke tænke yderligere, systemet gør nemlig resten for dig!

Der er god plads til en del spillere med det rigtigte antal ram. Serveren er tænkt 100 procent igennem med et meget brugervenligt system hvor du kan tilpasse dit kommende spil med dine behov og dine ønsker.

UHC Menu:

Et UHC system som giver dig muligheden for at starte et spil hvor det præcist er tilpasset dine behov og dine ønsker. Brug kommandoen /staffmenu.

Donator rank:

En rank med specielle kosmetike fordele og partikler. Ranken er sat op med navnet VIP og kan altid ændres hvis det ønskes.

Overblik:

En kommand som viser alle kommandoer som er brugbare at vide når man hoster et uhc. Med denne kommando kan du se kommandoer til staffs, donators, spillere og host.

Skriptet Scoreboard

Et fuldautomatisk scoreboard hvor timer, border, online spillere og hosten er beskrevet. Farver og design kan ændres til dit behov i en konfirguration.

Groupmanager:

Opsat rank system som giver forskellige permissions til: [Ejer] [Admin] [Host]

Claims:

Opsat claims som gør at man ikke kan slå hinanden i sikret områder og gør så man ikke kan smadre disse områder.

Start items:

Når du tilslutter dig et spil vil du i venterummet modtage nogle start items som kan navigere dig til forskellige menuer. Hvis du hoster vil man spawne med et item som åbner menuen med mulighed for at ændre spilindstillinger.

Stats:

Et stats system sat op med mulighed for at kunne se dit x antal døde og kills. Man kan også se andres stats ved at skrive /stats .

Information:

En funktion som giver dine spillere mulighed for at kunne se scenarios, team størrelse, apple rate, flint rate og generelle indstillinger som er sat op af hosten til spillet

Apple og flint rate:

Et system hvor du kan ændre flint og apple raten. Dette vil sige at du kan sætte procenten op eller ned til hvor meget eller hvor lidt apples/flints der dropper.

Teams:

En funktion som giver dig og dine spillere mulighed for at kunne lave teams. Det er også i denne funktion du sætter team størrelsen. Team kommandoer er beskrevet i /team.

Freeze:

Sæt alle spillere i freeze mode. Dette gør så de ikke kan bevæge sig.

Autobutcher::

Dræb automatisk alle monstre efter et x antal tid.

Border:

Et border plugin som synkronisere sig med selve mappet. Du kan sætte borderen til lige hvad du ønsker ved at skrive /setborder.

Regelsæt:

En kommando som viser alle reglerne på serveren. Du du har fri mulighed for at tilføje flere regler i en konfiguration.

Nytworld:

Ingame kommando som genererer et nyt world uden du behøver at genstarte serveren.

Permday:

Dette plugin gør så det ikke bliver nat på UHC serveren. Dog kan dette ændres hvis man ønsker.

Skriptet Whitelist:

Custom whitelist som synkronisere sig med uhc systemet. Det betyder du vil automatisk blive tilføjet til whitelisten når spillet starter.

Spectate system:

Spillere på serveren kan spectate (publikum) på et uhc.

Skriptet respawn:

En kommando som gør at du kan sætte spillere ind i spillet igen med komplet de samme ting som de havde da de døde.

Konfigurationer:

Alt skript på denne server kan ændres til dine behov og dine ønsker. Herunder farver, design og funktioner.

Automatisk ingame system:

Når spillet først at gået igang så behøver du ikke tænke en helt masse. Systemet gør nemlig resten for dig med final heal, border shrinks og pvp.

Generel information:


Vi opsætter din server fra start til slut, det vil sige vi opsætter den med de vidste plugins, samt opsætning og claims. Serveren bliver opsat indenfor få timer, dog kan der gå op til 24 timer hvis vi har travlt.

Pakken indebære de viste plugins på siden, samt en passende opsætning til 325kr. Derved også som standard en 512MB ram server til 25kr, som kan ændres i betalingsvinduet. De 325kr. er en engangsbetaling for opsætningen, som derfor kun skal betales ved første registrering. Den månedlige betaling afhænger af hvor mange MB ram du har tilvalgt din server. Som standard koster denne pakke 25kr. i måneden.

Serveren bliver opsat i version 1.7

Powered by WHMCompleteSolution